Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Setién bremsede aftale med Angel Rodriguez

Transfermarked - 18. februar 2020Avis: Setién bremsede aftale med Angel Rodriguez

© Kicker


FC Barcelona meldes utrolig tæt på at kunne annoncere købet af danske Martin Braithwaite, men danskeren var slet ikke øverst på Barcas liste for Dembélé-erstatninger. Catananerne havde flere emner oppe at vende, men det endte med at man satte kursen mod Madrid for at kapre Braithwaite i Leganés.

Avisen Sport meddeler, at Barca faktisk havde en aftale på plads med Getafe om købet af deres angriber Angel Rodriguez, som faktisk scorede mod Barca i weekenden. Prisen lød på 6 millioner euro med to millioner euro mere i variabler. Det er sammnlagt 10 millioner euro billigere end hvad Barca ventes at give for Braithwaite.

I weekenden, da Angel scorede mod Barca, var der ikke meget jubel at spore hos angriberen og avisen fortæller, at det hænger sammen med, at man henover weekenden blev enig om en aftale, som skulle sende Angel til Barca. Men sådan kommer det ikke til at gå.

Den primære årsag til at Barca bakkede ud af aftalen før de skrev under var, at cheftræner Quique Setién personligt bad om Martin Braithwaite på grund af hans alsidighed oppe i angrebet. Setién har behov for en angriber, som kan dække mindst to ud af de tre positioner oppe i angrebet og det kan Braithwaite, da han er stærk både på ni'er og ude på venstrekanten.

Angel er langt mere en decideret spidsangriber og derfor valgte man at bakke ud af aftalen samtidig med at han efterhånden er blevet 32 år og derfor ikke har en længere fremtid i klubben og man ønsker mere valuta for pengene, som man giver ud. Braithwaite er 28 år og det var også en af grundende til at man pegede på ham.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder