Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barca dropper samarbejde med I3 Ventures

Nyheder - 18. februar 2020Officielt: Barca dropper samarbejde med I3 Ventures

© FC Barcelona


I går kom det frem, at FC Barcelonas præsident Josep Maria Bartomeu havde hyret et firma til at stille ham i godt lys således hans image kunne blive genskabt mens firmaet samtidig ville træde på præsidentkandidater og spillere for at ødelægge deres ry og omdømme.

Den skandaløse historie gik hurtigt verden rundt på grund af indholdet i at en fodboldpræsident vælger at hyre et firma, som angriber klubbens egne spillere: Messi og hans kone samt Piqué er blevet angrebet af virksomheden, som har til formål at skabe negative kampagner om personer og virksomheder. Det fik Barca til at gå ud med en pressemeddelelse i går i selvfrsvar.

Her slog man fast, at man samarbejder med I3 Ventures, men at man på ingen måde har hyret dem til at angribe spillere eller andre personer. I en længere smøre i selvforsvar forsikrede Barca om, at man ville gå rettens vej hvis der fortsat var folk, som associerede klubben med de negative historier. Men sandheden kom måske alligevel frem på bordet i dag.

- Her til morgen har jeg sendt en ordre afsted om at opsige kontrakten med I3 Ventures efter det er blevet bekræftet, at de har offentliggjort upassende beskeder mod folk fra Barca, forklarede Bartomeu på et pressemøde i dag og dermed bekræftede han, at I3 Ventures netop kører disse typer kampagner og at Barca altså havde hyret dem.

I spanske medier melder man at Barca i samarbejdsperioden har betalt I3 Ventures op mod syv millioner kroner for det arbejde, de hidtil har udført. Hvilket arbejde de har udført får man nok aldrig at vide - men det lugter fælt uanset hvordan man vender og drejer situationen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder