Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Leganés bekræfter Barcas Braithwaite-interesse

Transfermarked - 18. februar 2020Leganés bekræfter Barcas Braithwaite-interesse

© AS


FC Barcelona meldes af adskillige medier interesseret i danske Martin Braithwaite og nu bekræftes interessen fra en officiel kilde. Det er nemlig Leganés-ejer Felipe Moreno, som har været ude og tale om emnet.

- Ja. Barca ringede i går. Jeg kan godt forstå, at Martin vil til Barcelona; altså jeg ville gøre det samme, men vi kommer absolut ikke til at forhandle en pris. De må betale frikøbsklausulen, ellers bliver han her, fortæller Leganés-ejer Moreno ifølge Marca og følger op:

- Det er kompliceret i forhold til Braithwaite. Han bliver sværere at holde på end En-Neyri. Vi ved det ikke endnu - men hver time tæller, fortæller Moreno videre og hentyder til, at klubben ikke kan gøre noget, hvis en spiller får indløst sin frikøbsklausul.

Ali Dursun, agenten for Martin Braithwaite, landede i går i Barcelona for at forhandle kontrakten på plads. Alt tyder på, at handlen meget snart går igennem. Barca er blevet henvist til Braithwaites frikøbsklausul på 18 millioner euro og det er altså det, som Barca skal betale for at sikre sig den danske angriber.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder