Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué langer ud efter journalist

Nyheder: Af Rasmus Halby - 19. februar 2020Piqué langer ud efter journalist

© AS


Hele set-up'et omkring FC Barcelona har været kaos i lang tid nu, og nu puster Piqué ilt til flammerne. Han er aldrig bange for at komme med sin mening og det gør han igen.

Gerard Piqué langede i går aftes ud efter Marçal Lorente på Twitter. Lorente er en sportsjournalist, som primært skriver for Mundo Deportivo. Piqué kalder ham Titella, hvilket hentyder til, at Mundo Deportivo - og desuden SPORT - er alt for pro-Bartomeu i deres journalistik, og derfor ikke støtter op om spillerne i klubben. Spillerne begynder at vise deres frustration med Bartomeu og hans ledelse, men modtager ikke meget opbakning fra medierne, især SPORT og Mundo Deportivo.

Denne krig mellem truppen og klubbens ledelse begynder at udvikle sig til en offentlig konflikt for verden at se. Først langede Messi sensationelt ud efter den tidligere holdkammerat og nu bestyrelsesmedlem Eric Abidal. Her viste Messi sin frustration på Instagram, og nu ser vi Pique gør tæt på det samme blot på Twitter. Vi så for nogle dage siden et totalt kaos i forhold til Bartomeu og i3 Ventures, som han havde hyret til at sætte ham selv i godt lys, og spillerne i dårligt lys på offentlige medier.

Der er præsidentvalg i Barcelona næste år, men i øjeblikket virker spillernes tålmodighed til at være løbet op. Dette betyder dog ikke nødvendigvis så meget, da Bartomeu tilsyneladende har stor støtte både indefra i klubben, og i større nyheds-kræse.

Se Gerard Piqués tweet herunder:FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder