Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite træner med i Leganés - venter på Barca

Transfermarked - 19. februar 2020Braithwaite træner med i Leganés - venter på Barca

© José Antonio García Sirvent


Martin Braithwaite har fortalt sin agent og Leganés, at han er klar til at skifte til FC Barcelona, som har tænkt sig at udløse danskerens frikøbsklausul på 18 millioner euro. Men der er mange detaljer, som skal falde på plads før Braithwaite skal skifte, og derfor står han lige nu standby og afventer situationen.

Alt i mens at Braithwaites agent befinder sig i Barcelona for at få aftalen på plads, så træner Braithwaite med hos Leganés på normal vis. Inden dagens træning i Madrid brugte Braithwaite et par minutter med cheftræner Javier Aguirre, hvor de fik snakket sammen, melder Mundo Deportivo. Der er ingen tvivl om, at onsdagen og torsdagen kan gå hen og blive den største dag i Braithwaites karriere.

Et skifte til Barca er enormt uanset omstændighederne. Braithwaite er klar over, at han kommer ind som erstatning for Ousmane Dembélé, men han lander ikke i troen om, at han skal spille 90 minutter hver tredje dag. Han er klar over, at det er tale om ekstra styrke til angrebet, og at han kun kan forvente spilletid i de kampe, som betegnes som de mindste.

Barca håber på, at handlen kan lukkes i dag eller i morgen for så at have Braithwaite med i weekenden hjemme mod baskerne fra Eibar. Den kamp spilles på lørdag og Barca ønsker altså at præsentere Braithwaite inden hvorfor det begynder at spidse til. Der er dog ingen tvivl om, at forhandlingen står på lige nu og meget snart kan danskeren kalde sig for Barca-spiller.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 54%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 L/Æ

699,- DKK

519,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder