Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Irriteret Leganés: Må ikke erstatte Braithwaite

Transfermarked - 19. februar 2020Irriteret Leganés: Må ikke erstatte Braithwaite

© Lorraine OSullivan


FC Barcelona er i disse timer i gang med at sikre sig købet af Martin Braithwaite fra Leganés. De har allerede forhandlet kontrakten på plads med danskeren og har informeret Leganés om, at de har tænkt sig at købe ham fri fra sin kontrakt ved at udløse hans frikøbsklausul.

Så langt, så godt. Det betyder, at Barca stort set har sikret sig Braithwaite og der mangler nu kun at blive overført 18 millioner euro hvilket i denne forstand er en formalitet, men hos den madrilenske klub begræder man de spanske regler, som i dette tilfælde ikke er specielt fordelagtigt for Leganés.

Barca køber Braithwaite fordi, at man har fået tilladelse til at erstatte Dembélé, der er ude med en skade i over fem måneder. De spanske regler skriver således, at man gerne må købe en erstatning på den baggrund, men den sælgende klub får et stort problem. Transfervinduet er ikke åbent.

Når Leganés vinker farvel til Braithwaite må de ikke gå ud og købe en erstatning. Så ret beset mister de en stærk angriber midt i sæsonen uden mulighed for at erstatte ham. Det eneste, de kan trøste sig ved er, at de til sommer har 18 millioner euro ekstra at gøre godt med. Men lige nu og her gavner salget absolut ikke Leganés.

Hos Barca køber man Braithwaite ind for at hjælpe holdet i de sidste 14 ligakampe. Registeringsperioden til Champions League er slut og han kommer derfor ikke til at deltage i turneringen. Men det forlyder, at han får en kontrakt frem til sommeren 2023, så der bliver måske rig chance for at spille med i den store turnering for Martin Braithwaite.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 54%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

529,- DKK

Spar 45%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

359,- DKK

Spar 39%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder