Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Martin Braithwaite har sagt farvel til Leganés

Transfermarked - 19. februar 2020Martin Braithwaite har sagt farvel til Leganés

©


Danske Martin Braithwaite er meget tæt på et sensationelt skifte fra madrilenske Leganés til mægtige FC Barcelona. Efter nogle ihærdige timer med forhandlinger kunne hans agent og Barca i dag give hånd på en aftale, som begge var tilfredse med. Siden har Braithwaite sagt farvel til Leganés.

Braithwaite blev spottet da han sagde farvel til præsident María Victoria Pavó og direktør Martín Ortega. Det sker efter at danskeren fik det grønne lys med beskeden om, at skiftet er gennemført og han han nu kan påbegynde turen mod Barcelona. Spanske medier erfarer, at Braithwaite flyver enten her til aften eller i morgen tidlig, men at skiftet bliver bekræftet i aften.

Barca må gerne bekræfte, at man har købt en spiller før at spilleren har gennemgået det obligatoriske lægetjek. Derfor kan man sagtens se frem til en bekræftelse før Braithwaite er landet i Barcelona. Angriberen agent befandt sig omkring Camp Nou i adskillige timer tidligere på onsdagen før han kørte væk igen.

Det varede dog ikke længe før agenten, Ali Dursun, pludselig vendte tilbage til Camp Nou og kort tid efter meldte samtlige spanske medier, at parterne var nået til enighed og at Barca samtidig havde givet La Liga besked om, at de udløser Braithwaites frikøbsklausul.

Forløbet
- Skiftet annonceres i dag / senest i morgen tidlig
- Frikøbsklausulen på 18 mio. euro betales i morgen tidlig
- Braithwaite præsenteres torsdag
- Braithwaite træner med fredag kl. 11

Braithwaites holdkammerat har på sin Instastory smidt følgende billede op her til aftenLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 L/Æ

699,- DKK

Spar 54%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

529,- DKK

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder