Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Guardiola svarer Barca-præsident igen

Champions League - 20. februar 2020Guardiola svarer Barca-præsident igen

©


FC Barcelonas præsident Josep Maria Bartomeu kan efterhånden ikke tage et skridt uden at han træder nogen over tæerne. Præsidenten har været i overskrifterne for alle de forkerte ting på det seneste og selvom han egentlig gjorde en god ting for nyligt, så har det ramt hårdt i Manchester City.

Som bekendt fik Manchester City en slem straf af UEFA, som har smidt den engelske klub ud af de næste to sæsoners Champions League som følge af brud på Financial Fairplay. Til et arrangement til journalister kunne Bartomeu tirsdag takke UEFA for at de straffer de klubber, som bryder reglerne, og det brød Pep Guardiola sig ikke om.

- Jeg vil sige til Barcelonas præsident, hvis de er så glade for situationen: Lad os appellere. Vi tror på, at vi har handlet korrekt og derfor har vi tænkt os at appellere straffen, forklarede Pep Guardiola ifølge Marca og fulgte op:

- Man bør ikke tale så højt i Barcelona. Forhåbentligt kan vi spille mod Barcelona i Champions League, forklarede han videre før han fik lagt låg på situationen:

- Det er et følsomt emne. Jeg er ikke advokat, så jeg kender ikke til de konkrete juridiske emner, men vi har tænkt os at spille vores kampe og svare tilbage inde på banen.

Udover at blive udelukket fra Champions League i to sæsoner skal Manchester City også hoste op med godt 225 millioner kroner i bøde.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 54%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

529,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder