Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi opfordrer: Hent nu Neymar og Martinez

Nyheder: Af Sajad Koftan - 20. februar 2020Messi opfordrer: Hent nu Neymar og Martinez

© SPORT


Lionel Messi, som jo er den ubestridte konge og superstjerne i FC Barcelona, tager nu bladet fra munden og opfordrer FC Barcelonas ledelse til at hente både Neymar og Lautaro Martinez til klubben.

I et langt interview med mediet Mundo Deportivo var den argentinske legende ualmindelig ærlig og åben omkring transfersituationen i klubben, hvor der kom flere punkter på dagsordenen i interviewet.

- Det generede mig på daværende tidspunkt da Neymar forlod os, specielt fordi vi forsøgte at overtale ham til at blive da vi alle jo gerne vil have de bedste spillere omkring os, sagde Messi.

- Men vi vil vinde alt og Neymar er en af de bedste i verden. Han brillerede for os i vores angreb. Samtidig er det naturligt at mange har taget afstand til Neymar og hans beslutning om at skifte klub.

- Nu er situationen bare anderledes, fortsatte Messi.

- Neymar er desperat for at forlade Paris og har fortrudt sit skifte. Han kæmpede en hård kamp for at vende tilbage til Barca. Og det er ihvertfald første step for at det kan ske.

- Jeg håber at han vender tilbage. Han er fantastisk som menneske og som fodboldspiller og besidder et enormt talent på banen både i opspillet og foran målet, slog Messi fast.

Hvad angår landsmanden Lautaro Martinez var Barcas verdensstjerne også klar i spyttet.

- Lautaro er spektakulær. Han har utrolige kvaliteter som vi kan bruge. Han er stærk, kan score mål og holder rigtig godt på bolden.

- Det ville være helt utroligt at spille sammen med både Neymar og Martinez, hvor vi igen kunne kæmpe med om alle trofæerne, sagde argentineren med en skjult stikpille til Barcas sportslige afdeling.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder