Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Frikøbsklausul i milliardklassen

Nyheder: Af Sajad Koftan - 20. februar 2020Medie: Frikøbsklausul i milliardklassen

© SPORT


Så skete det. Sensations-skiftet kom på plads og danske Martin Braithwaite, med rødder i det vestkyske, nærmere betegnet Esbjerg, har sat sin signatur på en aftale med FC Barcelona - en aftale som angiveligt indeholder en astronomisk frikøbsklausul på angriberen.

Prisen blev sammenlagt 135 mio. kr., som Barca måtte slippe for Braithwaite.

Den danske landsholdsspiller har underskrevet en aftale med selveste FC Barcelona, som betyder at den nu tidligere Leganes-profils aftale med Barca løber til år 2024 - samtidig med at Barca-kontrakten nu indeholder en svimlende frikøbsklausul på hele 2,2 mia kr., beretter mediet SPORT.

Martin Braithwaite er angiveligt FC Barcelonas midlertidige løsning i denne sæson, hvorefter catalanerne forventer at sælge danskeren videre, når både Ousmane Dembele og Luis Suarez er fit for fight igen.

Braithwaites agent har efter sigende forsøgt at få skræddersyet en så fremtidssikker kontrakt for sin klient, for at sikre de bedste økonomiske vilkår for alle parter.

Hvis Braithwaite får sparket kugler i kassen for catalanerne vil det med al sandsynlighed betyde at danskeren vil indbringe en god pose penge, eftersom han stiger i markedsværdi - alt efter sine præstationer for den stolte storklub.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 L/Æ

679,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder