Annonce


Annonce

Annonce

Braithwaite: Spændt på at spille med Messi

Transfermarked - 20. februar 2020




I dag kunne den ikke trækkes længere. FC Barcelona har en ny dansker i klubben og denne gang faldt valget på Martin Braithwaite, som er hentet i Leganés. Danskeren landede i Barcelona i dag og har allerede givet sit første - dog korte - interview. Her er, hvad han sagde.

- Jeg er meget spændt. Selvfølgelig er det en drengedrøm, som går i opfyldelse og jeg tror, at alle, som spiller fodbold, drømmer om at spille for Barcelona, fortæller Braithwaite i sit første interview som Barca-spiler til Barca TV og følger op:

- Det er en klub med et tungt pres og med mange forventninger, men jeg er her for at vinde alt, der er muligt at vinde. Jeg er en teknisk spiller men også med en stærk fysisk og hurtig side. Jeg vil sige, at det bedste er, at jeg bevæger mig meget intelligent på banen. Jeg kalder mig selv for en fodboldelev, da jeg studerer fodbolden for at forbedre mig selv hver dag.

- Jeg bevæger mig meget på banen og jeg tror, at det kommer holdet til gavn. Det primære er, at jeg er en målscorer, så jeg er kommet for at score mål.

- Messi er måske den bedste spiller nogensinde, så det er et stort øjeblik for mig at komme til at spille med ham og at kunne sige, at jeg har spillet med ham. Så jeg er naturligvis meget spændt.

Braithwaite præsenteres i dag. Du kan følge alt her på BarcelonaFC.dk. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Braithwaite: Spændt på at spille med Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder