Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite: Jeg har bare ventet og ventet og ventet

Transfermarked - 20. februar 2020Braithwaite: Jeg har bare ventet og ventet og ventet

©


Det er nærmest urealistisk at skrive det, men danske Martin Braithwaite er i dag blevet bekræftet som ny spiller i FC Barcelona og det har naturligvis tiltrukket en masse interesse fra alle i Danmark. På Camp Nou havde adskillige journalister fra danske medier fundet vej til Braithwaite og her stod blandt andet Ekstra Bladet, DR og TV2 klar med mikrofoner foran angriberen.

- Jeg har en følelse, hvor jeg føler, at det er vildt lige pludselig at stå her. Og så har jeg en følelse, der er helt rolig fordi, at jeg har set det i mit hoved så mange gange. Det er lidt blandet, men jeg ved, at der går et par dage, så er alt fint, indledte han.

- Selvfølgelig havde jeg ikke troet, at jeg skulle flytte. Jeg havde lige købt hus i Madrid, så det havde jeg ikke regnet med. Men det er en mulighed, som kun opstår én gang i livet og det kunne jeg ikke sige nej til og det forstod klubben også. Jeg har al respekt for klubben (Leganés). De har givet mig muligheden for at spille i La Liga og vise mig frem.

- Jeg hørte om det (Barcelonas interesse) for et par uger siden, da min agent sagde det til mig. Og så blev det mere intensivt henover weekenden. Jeg har egentlig bare gået og ventet. Jeg har bare ventet og ventet og ventet. Jeg havde faktisk ikke fortalt det til nogen som helst. Jeg blev nødt til at sige det til min kone mandag aften fordi, at det var kommet ud i medierne, så hun havde fået sindsygt mange beskeder af sine familiemedlemmer.

- Det sidste døgn har været fint. Det har været roligt, og jeg har fået slappet af fordi jeg vidste, at det ville gå igennem. Jeg ved ikke hvordan det bliver at spille med Messi, det bliver sindsygt. Jeg glæder mig til at se ham til træning, det er helt sikkert.

- Det er lidt sjovt. For da jeg spillede her (På Camp Nou) for et par uger siden, gik jeg ind på banen og sagde til mig selv 'Prøv at tænk hvis jeg gik ind på banen og det er mit stadion. Og jeg kigger op på mine fans'. At jeg gør det nu er fantastisk.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

489,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 L/Æ

679,- DKK

Spar 44%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

339,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder