Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rivaldo: Jeg forstår ikke Braithwaite-handlen

Transfermarked - 21. februar 2020Rivaldo: Jeg forstår ikke Braithwaite-handlen

© DIARIO AS


Barca havde et begrænset felt at bevæge sig på, at Ousmane Dembélé blev skadet og man fik tilladelse til at hente en erstatning. Her skulle man finde en klubløs spiller eller en spiller fra en af de to bedste fodboldrækker i Spanien. Det var med til at øge chancerne for at hente netop Martin Braithwaite. Men Rivaldo forstår det ikke.

Den tidligere Barca-angriber fortæller, at han ikke bryder sig om, at transferen gik igennem uden at transfervinduet var åbent og han sætter spørgsmålstegn ved hvorfor man ikke hentede en B-spiller op.

- Helt ærlig. Jeg er ikke enig i og jeg forstår ikke denne signing. Jeg bryder mig ikke om det af flere grunde. Den første er, at de hentede ham mens transfervinduet var lukket. Dernæst så skulle Barca have forfremmet en B-spiller.

- Desuden er holdet begyndt at vise gode tendenser og forbedrer sig selv og jeg forstår ikke, at man bliver nødt til at hente en angriber ude fra. Med al respekt, så tvivler jeg på, at Martin Braithwaite er den spiller, Barca har brug for lige nu.

- Jeg tænker på en yngre spiller med mere plads til forbedring. De har nu taget Braithwaite fra en klub, som kæmper om nedrykning. Leganés vil helt sikkert blive ramt af denne handel.

Rivaldo blev også spurgt ind til de mange skandaler, som ledelsen konstant formår at føre ud i lyset. Der går ikke én uge uden at der dukker noget negativt op og mens præsident Bartomeu faktisk forsøgte at gøre det godt ved at hyre et kommunikationsfirma, som viste det sig, at selv samme firma lever at smædekampagner mod blandt andet Messi.

Braithwaite træner med for første gang klokken 11 i dag.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20 Børn

599,- DKK

299,- DKK

Spar 50%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

409,- DKK

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder