Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién mødte Braithwaite i går

Transfermarked - 21. februar 2020Setién mødte Braithwaite i går

© David Ramírez


Quique Setién menes at være manden, som stoppede transferen af Getafes Angel Rodriguez, da han hellere ville have Martin Braithwaite, som er mere alsidig i sit spil. I går blev handlen bekræftet og efter en lang dag mødte træneren og angriberen hinanden for første gang.

Det skete i forbindelse med Barcas åbning af en helt ny shop, hvor begge var til stede. De fik sig en kort snak, hvor Quique Setién fik ønsket Braitwhaite tillykke og velkommen til klubben, men ellers var der ikke tid til så meget fodboldsnak. Det sker i dag når Braithwaite træner med for første gang i Barca.

Braithwaite og præsident Bartomeu havde været igennem en lang dag, så det var en hurtig snak med træneren før man dukkede op og gav liv til åbningen af den nye shop. Herefter stod den på afslapning for Braithwaite, da batterierne skal lades op til dagens træning.

Braithwaite kunne afsløre, at han slet ikke havde regnet med at skulle skifte til Barca, da han netop havde købt hus i Madrid, hvor hans nu tidligere klub Leganés er fra. Men da Barca bankede på hans dør kunne han ikke sige nej. Nu har han taget hele familien med til Barcelona og du kan se meget mere til hans første træning i klubben her på BarcelonaFC.dk i dag.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20 Børn

599,- DKK

299,- DKK

Spar 48%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 51%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn

529,- DKK

259,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder