Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeus og Abidals skandaler overskyggede Braithwaite

Transfermarked - 21. februar 2020Bartomeus og Abidals skandaler overskyggede Braithwaite

© FC Barcelona


Præsident Josep Maria Bartomeu og sportsdirektør Eric Abidal har været i overskrifterne i de seneste par uger på grund af alt andet en fodbold. De har virkelig formået trykke på de forkerte knapper over længere tid og kulminationen skete i går, da Martin Braithwaite skulle præsenteres.

Her dukkede danskeren op til pressemøde, hvor en håndfuld journalister havde gjort sig klar med spørgsmål. Men Braithwaite fik slet ikke meget taletid. Der blev i alt spurgt 10 spørgsmål. Her gik bare to af dem til Braithwaite mens hele seks gik til Bartomeu og to til Abidal. Spørgsmålene til Bartomeu og Abidal omhandlede den ene skandale efter den anden.

Abidal
- Jeg har lært mange ting i de løbet af de seneste par dage. Interne situationer skal løses internt og ikke i medierne.

- Man bliver som ledelse nødt til at træffe beslutninger. Antallet af spillere i en trup kan vise sig at være vigtig, men måske ikke så vigtigt. Man kan tale om en smal trup - men vi har været uheldige med skader og hvis ikke Dembélé gik i stykker, så havde vi ikke siddet her, lød det respektfuldt fra Abidal med Braithwaite lige ved siden af sig.

- Med spillere som Aleña er det situationer, som vi ikke kan kontrollere. Han fik en god mulighed og det kan man ikke kæmpe mod. Vi efterlader klare beskeder gennem træneren og derfra må vi og spillerne træffe en beslutning. Vi har et hold, som kan kæmpe i La Liga og Champions League. Setién stoler også på B-spillerne og regner med dem.

Bartomeu
- Klubben analyserer altid alle situationer og hvis vi har noget nyt, så kalder vi på jer (medierne).

- Vi gjorde, hvad reglerne tillader, men vi er enig i, at det bør ændres. Det er ikke fair over for Leganés, at de nu ikke kan forstærke sig efter tabet af en angriber. Fremadrettet håber vi på en ændring af den regel.

- Braithwaite har skrevet under på fire og en halv sæson. Han er her for at hjælpe os i denne sæson og i fremtiden, der er utvivlsomt.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder