Annonce


Annonce

Annonce

Real Madrid taber - Barca tager førstepladsen!

La Liga - 22. februar 2020




I sidste uge kunne Barca lige præcis klemme en 2-1-sejr hjem mod Getafe og da Celta Vigo snuppede point fra Real Madrid på Bernabeu, var der pludselig kun ét point mellem de to giganter i spansk fodbold. Real Madrid sad altså et enkelt point foran Barca, men det blev der lavet om på denne weekend.

Hjemme på Camp Nou var der mange ting at glæde sig over for Quique Setién og co. da man maltrakterede Eibar med 5-0 og dermed gik to point foran Real Madrid i tabellen - i hvert fald for en stund, skulle man tro. Real Madrid befandt sig nemlig i Valencia lørdag aften, hvor de mødte Levante på udebane.

Levante havde ikke meget ære af første halvleg, som Real Madrid totalt dominerede. Madrilenerne manglede egentlig bare den afgørende aflevering, men man formåede ikke at prikke kuglen i kassen i de første 45 og så måtte Zidane se om han kunne banke en taktisk ændring ind i sine spillere.

Levante kom bedre med i anden halvleg og selvom Real Madrid alle dage fortjente et mål, så spillede Levante frisk til og leverede hård modstand. Det kulminerede efter 79 minutter, da Morales ufortrødent flugtede kuglen i kassen til gigantisk jubel på lægterne. Ingen havde set, at Morales ville sparke første gang fra en ellers spids vinkel, men han overraskede og dermed var Levante pludselig foran 1-0.

Real Madrid kæmpede for at komme tilbage ind i kampen da de godt ved, at med et nederlag vil de være to point bag Barca lige inden El Clásico, hvor Barca potentielt vis kan gå hele fem point foran madrilenerne. Real Madrid kom dog aldrig tilbage i kampen og dermed snupper Barca førstepladsen lige inden El Clásico.

Se La Liga-tabellen her Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Real Madrid taber - Barca tager førstepladsen!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder