Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Umtiti og Lenglet klarede frisag til El Clásico

El Clasico - 23. februar 2020Umtiti og Lenglet klarede frisag til El Clásico

© FCBN


Quique Setién måtte i tænkeboks forud for kampen mod Eibar i går, da netop kampen mod Eibar ikke just er den vigtigste i øjeblikket. Man siger altid, at den næste kamp er den vigtigste, men når de store kampe nærmer sig, begynder man at tage beslutninger for at være klar til det store brag.

I Barca er det ikke anderledes, men Setién satsede alligevel i går. Både Clement Lenglet og Samuel Umtiti var ét gult kort fra at gå i karantæne til El Clásico og da Lenglet startede inde og spillede en god kamp, lignede han den første mand til at klare frisag, da Umtiti stod klar på sidelinjen og skulle skiftes ind.

Her var det oplagt, at pille Lenglet ud og erstatte ham med Umtiti, men Setién valgte at pille Piqué ud således at Lenglet og Umtiti var på banen på samme tid og de havde dermed begge chancen for at misse El Clásico hvis de skulle få et gult kort. Man så undervejs, at begge spillere trak sig fra de større tacklinger netop for at undgå muligheden for at gå i karantæne til El Clásico.

Men ved slutfløjt havde begge spillere klaret frisag og nu har Setién forhåbentligt alle sine midterforsvarer klar til El Clásico såfremt de naturligvis klarer udekampen mod Napoli i Champions League forinden. Her er det kun skader, som kan sætte dem ud af El Clásico. Setién har kun Umtiti, Lenglet og Piqué at gøre godt med som midterforsvarer på førsteholdet.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder