Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Agent afviser Braithwaite-skifte til sommer

Transfermarked - 24. februar 2020Agent afviser Braithwaite-skifte til sommer

©


Barca fik tilladelse til at hente en spiller uden for transfervinduet på grund af Ousmane Dembélés langvarige skade og pilen pegede på Martin Braithwaite, som er ny mand i klubben. Han fik sin debut lørdag eftermiddag mod Eibar.

Men det har været rygtet om, at Braithwaite kun er hentet ind til at spille frem til sommer hvorefter han bliver solgt, men det gider danskeren agent Hasan Cetinkaya ikke at høre på, da B.T fangede ham.

- Det er komplet bullshit. Selvfølgelig har hverken Martin eller jeg skrevet under på, at han skal væk igen til sommer. Der er en frikøbsklausul på ham og den har alle læst om, tror jeg, siger Hasan Cetinkaya ifølge B.T og siger endvidere:

- Jeg kan ikke forstå, hvorfor han skulle smutte allerede til sommer. Han har allerede vist i sin første kamp, at han hører til på det her plan. Han er en maskine. Selvfølgelig kan alt ske i fodbold, men lige nu er Martin Braithwaite Barcelona-spiller i de næste fire et halvt år. Jeg ved godt, at en masse mennesker og medier er i chok over det her skifte, fordi ingen troede på det – ud over mig, siger Cetinkaya.

Agenten sparker altså rygterne ned om at Martin Braithwaite skulle være på vej videre til sommer. Han er blevet udstyret med en frikøbsklausul på 300 millioner euro hvilket fjerner muligheden for at en klub kommer og køber ham fri, da det svarer til 2,2 milliarder kroner.

Præsident Bartomeu slog også fast, at Braithwaite er købt ind til flere sæsoner end bare frem til sommer. I sin første kamp mod Eibar viste han sig ekstremt positivt frem og alle sidder nu bare i spænding til at se ham på banen for Barca igen. Det sker højst sandsynligt på søndag til El Clásico.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde MESSI 10

729,- DKK

509,- DKK

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

509,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder