Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barcelona mangler tillid til La Masia

Nyheder: Af Lars Ravn - 24. februar 2020




I januar måned valgte Barcelona at udleje den unge angriber Carles Perez til Serie A klubben AS Roma. Ifølge Perez er dette et udtryk for, at Barcelona ikke længere har tillid til La Masia. Perez har selv været en del at det berømte ungdomsakademi, siden han var 14 år gammel.

Med sin udlejning til Roma fik italienerne samtidig en købsklausul på angriberen på 11 millioner euro, og det er derfor et foreløbigt punktum som der er blevet sat i den unge angribers karriere for den spanske storklub.

Siden Carles Perez skiftede til Roma, er der sket meget i den spanske klub, da angriberen Ousmane Dembélé blevet skadet, og efterfølgende meldt ude i resten af sæsonen. Barcelona fik derfor tilladelse til at hente i ny angriber hvilket de gjorde med købet af Martin Braithwaite.

Den situation har gjort ondt på Carles Perez, fortæller han i et interview med Marca.

- Jeg er meget berørt af situationen. Jeg har altid drømt om at spille på klubbens førstehold, og selvom jeg opnåede det, så valgte klubben stadig at tage det fra mig. De taler en masse om La Masia, men det er bare snak siger Perez.

Efter skiftet til AS Roma virker det heller ikke til, at angriberen er interesseret i at vende tilbage til Barcelona.

- Barcelona er fortid, jeg fokuserer kun på Roma nu, afslutter Carles Perez. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barcelona mangler tillid til La Masia

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder