Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setien-ros: Jeg garanterer at Messi fortsætter

Nyheder: Af Sajad Koftan - 24. februar 2020Setien-ros: Jeg garanterer at Messi fortsætter

© Marca


Barcelonas cheftræner, Quique Setien, er naturligvis dybt imponeret over Lionel Messi, som han mener er verdens bedste fodboldspiller efter at argentinerens solo-præstation, mod Eibar i 5-0 sejren på Camp Nou, satte kritikerne godt og grundigt på plads.

Lionel Messi var her, der og alle vegne.

Den magiske superstjerne fik klasket læderet i kassen hele fire gange i kampen mod Eibar - en præstation som stadig sidder dybt i erindringen hos Quique Setien, som havde følgende kommentarer efter kampen til mediet Marca.

- Vi har ventet på sådan et resultat hvor tingene går vores vej, sagde træneren efter kampen.

- I andre kampe har vi ikke gjort arbejdet færdigt, når vi har skabt store chancer.

- De tre mål i første halvleg gav os ro i sindet i anden halvleg, hvor vi spillede mere frit og afslappet. Vi har nu en meget vigtig uge med Champions League, slog træneren fast.

Danske Martin Braithwaite fik desuden sin debut for Barca, da han kom på banen små 20 minutter før tid, og var herefter involveret i to scoringer for hjemmeholdet - hvoraf et af målene igen involverede catalanernes populære troldmand.

- Messi har domineret fodbolden i 14-15 år efterhånden og vil fortsætte med at dominere i mange år endnu. Det er en garanti, fortsatte træneren.

- Faktum er at Messi er overalt. Hvis han ikke selv scorer, så er han oplægger. Derfor er han verdens bedste, fordi han netop gør det hver uge, roste Barca-træneren sin superstjerne.
Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder