Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Napoli-boss om Messi: Som at spille Playstation

Nyheder: Af Sajad Koftan - 24. februar 2020Napoli-boss om Messi: Som at spille Playstation

© Dailymail


Napolis passionerede cheftræner, Gennaro Gattuso, opfordrer sine spillere til ikke kun at fokusere på Lionel Messi i det kommende CL-opgør, eftersom argentineren er i stand til at bryde gennem ethvert forsvar, uanset hvor meget man dækker ham op.

Lionel Messi ved hvor målet er placeret på en fodboldbane - en kendsgerning som blev bevist fire gange i weekendens kamp mod Eibar.

Napoli, som jo skal stå ansigt til ansigt med Barcas troldmand, har da også stor respekt for Barcas superstjerne, selvom italienerne jo møder en fodboldspiller som træder på banen, som var det et Playstation-spil, sagde Gattuso til UEFA, til pressemødet idag.

- Messi er en vanvittig fodboldspiller. Han er et eksempel for os alle, både unge som gamle. Men vi kan ikke blot fokusere på ham. Vi spiller mod Barcelona og er nødt til at fokusere på dem som et hold, sagde den tidligere Milan-stjerne.

- Når man ser Lionel Messi på banen, er det som at følge ham på Playstation. Han er ikke bare god, men ufattelig overlegen. Derfor er vi nødt til at hjælpe hinanden fra start til slut, opfordrede træneren.

- Vi møder et hold med stjerner over hele linien. Vi ved at det bliver hårdt for os alle, når vi jo møder et hold som har domineret fodbolden i de sidste 10-15 år. Derfor må vi ikke vise frygt.

Napoli er inden i en god stime og har vundet de sidste seks ud af deres syv seneste kampe fordelt på alle turneringerne.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder