Annonce


Annonce

Annonce

Bayern München: Coutinho virker bange

Transfermarked - 25. februar 2020




Bayern München kommer næppe til at betale 120 millioner euro for Philippe Coutinho. Til det har han slet ikke imponeret nok og nu fortæller Bayerns CEO Karl-Heinz Rummenigge, at Coutinho af og til virker lidt bange for at træde i karakter og bryde ud.

Coutinho blev hentet af Barca og lod til at være lige præcis det, som klubben havde brug for, men mange mente, at Valverde brugte brasilianeren på en forkert position og man fik aldrig noget ud af ham. Kun sporadisk fik han leveret noget godt, men bundniveauet var så lavt, at man udlejede ham til Bayern.

Bayern har mulighed for at købe Coutinho fri til sommer for 120 millioner euro, men det er alt for mange penge i forhold til hvad han har vist.

- Han har spillet godt i nogle kampe, men i andre kampe har han spillet som om, at han er bange, fortæller Rummenigge ifølge tyske Bild og følger op:

- Men Coutinho er en vigtig spiller og vi håber, at han kan være afgørende for os i sæsonens sidste måneder.

Coutinho kan er på banen samtidig som Barca i aften. Champions League er nemlig tilbage og mens Napoli tager imod Barca, så skal Bayern München en tur til Stamford Bridge i London og møde Chelsea. Her er brasilianeren udtaget og med på turen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bayern München: Coutinho virker bange

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder