Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Skadeshelvede: 16 spillere og 29 skader

Skader - 25. februar 2020Skadeshelvede: 16 spillere og 29 skader

© GORKA LEIZA DIARIO AS


FC Barcelona har haft store skadesproblemer i denne sæson. Faktisk har Valverde og siden Setién måtte indse, at de sjældent har haft hele truppen til rådighed. Der er altid et problem hos mindst en af spillerne og hvis man gør status, så ser billedet decideret forfærdeligt ud.

Det er således kun Antoine Griezmann, Frenkie de Jong og Sergio Busquets, som endnu ikke har været ramt af skader i denne sæson. Resten af truppen har eller har haft problemer og det ser bare ikke ud til at stoppe. Senest er Sergi Roberto meldt ude i op til en måned og han er derfor ikke med i aften.

I alt har der været 29 skader spredt udover 16 spillere. Det er svært for et hvert hold at skulle kapere og specielt hvad angår Suárez, Alba og Dembélé. De har alle været skadet tre gange i denne sæson med Dembélé ude i klart længst td. Hans sæson er da også færdig så antallet af skadesdage stiger hver da.

Den 5. august 2019 - den første træning for Messi i sæsonen - blev han skadet og han indledte derfor med at se kampene fra tribunen ligesom de øvrige spillere nærmest faldt på række til skader. Det er ikke alle, som har været skadet så voldsomt, at det har kostet adskillige kampe, men nok til en skadesmeding og en tur på sidelinjen.

Hele tre gange har det været nødvendigt at sende spillere til operation. Neto blev skadet i hånden under pre-season og måtte opereres ligesom Suárez og Dembélé for nyligt er blevet opereret. Det har altså ikke været let for Barca-truppen i denne sæson og mens skader typisk er i forbindelse med uheld, så handler det også om den individuelles spillers levestil hvilket Dembélé blandt andet er blevet kritiseret meget for.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10 Børn

679,- DKK

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 L/Æ

679,- DKK

479,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder