Annonce


Annonce

Annonce

Maradonas søn vil ikke sammenligne Messi og Ronaldo

Nyheder - 25. februar 2020




Efter at have været vidne til Lionel Messis enorme fodboldkarriere peger langt de fleste på, at argentineren er historiens bedste fodboldspiller. Han bliver sammenlignet med Diego Maradona på grund af sin spillestil mens man forsøger at sammenligne Messi med Ronaldo. Men det skal man lade være med, fortæller Maradonas søn.

Diego Maradona Sinagra, sønnike, fortæller således, at Ronaldo er en god fodboldspiller, men at man ikke bør sætte ham i samme båd som Lionel Messi. Desuden peger han på, at det er Messis holdkammerater, som er skyld i, at Argentina ikke har vundet VM under Messi.

- Messi er et fænomen. Ronaldo er en god fodboldspiller, en virkelig god fodboldspiller, men når folk begynder at sammenligne ham med Messi, så forlader jeg bordet, fortæller han og følger op om VM:

- Der er kun én spiller, som har vundet VM på egen hånd og det er min far. Resten var hans hjælpere. Sandheden er, at Mesiss hjælpere i de senere år ikke har hjulpet Messi.

Hele interviewet med Maradonas søn er stablet på benene efter at Messi netop i aften spiller på Maradonas tidligere hjemmebane i Napoli. Det var her, at Maradona nødt mange af sine gode fodboldår. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Maradonas søn vil ikke sammenligne Messi og Ronaldo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder