Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Maradonas søn vil ikke sammenligne Messi og Ronaldo

Nyheder - 25. februar 2020Maradonas søn vil ikke sammenligne Messi og Ronaldo

© Goal


Efter at have været vidne til Lionel Messis enorme fodboldkarriere peger langt de fleste på, at argentineren er historiens bedste fodboldspiller. Han bliver sammenlignet med Diego Maradona på grund af sin spillestil mens man forsøger at sammenligne Messi med Ronaldo. Men det skal man lade være med, fortæller Maradonas søn.

Diego Maradona Sinagra, sønnike, fortæller således, at Ronaldo er en god fodboldspiller, men at man ikke bør sætte ham i samme båd som Lionel Messi. Desuden peger han på, at det er Messis holdkammerater, som er skyld i, at Argentina ikke har vundet VM under Messi.

- Messi er et fænomen. Ronaldo er en god fodboldspiller, en virkelig god fodboldspiller, men når folk begynder at sammenligne ham med Messi, så forlader jeg bordet, fortæller han og følger op om VM:

- Der er kun én spiller, som har vundet VM på egen hånd og det er min far. Resten var hans hjælpere. Sandheden er, at Mesiss hjælpere i de senere år ikke har hjulpet Messi.

Hele interviewet med Maradonas søn er stablet på benene efter at Messi netop i aften spiller på Maradonas tidligere hjemmebane i Napoli. Det var her, at Maradona nødt mange af sine gode fodboldår.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2018/19 Mini-Kit Børn

479,- DKK

339,- DKK

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

629,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder