Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vidal og Busquets i karantæne til returkampen

Champions League - 26. februar 2020Vidal og Busquets i karantæne til returkampen

© Marca


Både Sergio Busquets og Nelson Semedo var begge i karantænefare, da de indtog Sao Paolo i Napoli i aftes. Derfor så man da også at de af og til lige hoppede fra i noget, der kunne forårsage et gult kort - men Busquts holdt ikke hele vejen.

Midtbanespilleren nedlagde således Dries Mertens kort inde i anden halvleg og fik et gult kort hvilket betyder, at han nu har samlet tre sammen og skal afsone én karantænedag. Det sker således i returkampen mod Napoli, hvor italienerne næppe kan slippe fra Camp Nou med så defensiv en indstilling igen. De er nemlig bagud sammenlagt, da det i Champions League handler om at have flest udebanemål ved en uafgjort stilling.

Arturo Vidal må også se kampen fra lægterne mod Napoli. Han krigede stort i hele kampen i aftes og gik også hårdt ned i en tackling, som gav et gult kort, men før han modtog det gule kort, opstod der en situation mellem chileneren og Napolis Rui. Det endte med at Vidal fik to gule kort på én gang og derfor rødt hvilket giver ham i karanæne i returkampen.

De mange skader og karantæner er altid svært at kapere for ethvert hold, men i Barca står ledelsen for skud, da mange ikke mener, at man har formået at skabe et slagkraftigt hold med en bred trup - noget som Busquets også satte spørgsmålstegn ved efter kampen i aftes.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 L/Æ

679,- DKK

269,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder