Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Gerard Piqué er tvivlsom til El Clásico

El Clasico - 26. februar 2020Gerard Piqué er tvivlsom til El Clásico

© Tribuna


Gerard Piqué startede på banen i aftes mod Napoli og havde glæden ved at han ikke skulle forsvare nær så meget, som det ellers har været tilfældet for Barca i denne sæson. Barca er såret og er ikke lige så stærke som for år tilbage og derfor har modstanderens tilgang ofte deres offensiv.

Men i aftes overraskede Napoli med en helt ekstremt defensiv og derfor var der udelukkende omstillinger, som Piqué og co. skulle være opmærksomme på. Men Piqué fik ikke lov til at spille hele kampen, da han kort før tid ufrivilligt måtte forlade banen.

Her landede han forkert på den ene fod og måtte bruge adskillige minutter på at komme sig før han kunne forlade banen og lade sig erstatte af Clement Lenglet.

Quique Setién forklarede efter kampen, at det var for tidligt at spå om, hvad der var galt med Piqué, men han å uden lige vurderes tvivlsom til El Clásico, som spilles på søndag. Her skal Barca til Bernabeu og til den kamp kan Zidane med stor sandsynlighed regne Barcas bagkæde ud: Semedo, Lenglet, Umtiti og Junior. Roberto og Alba er meldt ude af kampen mens Piqué altså er tvivlsom. Det efterlader ikke meget til fantasien.

El Clásico spilles søndag kl. 21 på TV2 Sport X.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder