Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann: En helt anden kamp på Camp Nou

Champions League - 26. februar 2020Griezmann: En helt anden kamp på Camp Nou

© Sport


Antoine Griezmann virker meget malplaceret når han spiller for Barca. Selvom han scorer mål og arbejder benhårdt, så er det ikke for alvor lykkedes ham at smelte sammen med spillet. Han erkender, at gårsdagen kamp mod Napoli ikke var fremragende, men han er sikker på, at returkampen bliver en helt anden.

- Vi ville vinde. Vi kom for at vinde, men det var ikke muligt. De gjorde dt svært for os at skabe plads i første halvleg, men i anden halvleg lukrerede vi på deres træthed og kom til flere chancer, forklarede Griezmann efter kampen.

- Vi skal arbejde benhårdt og så er det op til mig at skabe dybde - af og til ser mine holdkammerater mine løb, andre gange gør de ikke. Men det er mig, som skal skabe pladsen. I første halvleg formåede jeg det ikke, men det blev bedre i anden halvleg.

- Returkampen er på hjemmebane og det bliver en helt anden kamp. Der er mere palds og vi spiller foran vores egne fans, hvor vi skal vinde. Vi ved, at det er en vigtig uge, men vi fokuserede kun på Napoli. Nu arbejder vi frem mod El Clásico.

El Clásico finder sted søndag kl. 21 på Bernabeu og kan ses på TV2 Sport X.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder