Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué: Jeg tror på Bartomeus forklaring

Nyheder - 26. februar 2020Piqué: Jeg tror på Bartomeus forklaring

© Pablo Moreno


FC Barcelona fik røde ører i sidste uge, da de først var ude for at forsvare klubbens hyring af virkomheden I3 Ventures for bare dagen efter at ophæve samarbejdet med selskaet. Bartomeu forklarede, at klubben ikke havde kendskab til at firmaet også var blevet hyret til at at køre smædekampagner mod blandt andet Messi og Piqué.

Piqué blev for nyligt spurgt ind til situationen og han fortæller, at han tror på Bartomeus forklaring og indrømmer, at præsident var rørt af situationen, da der blev holdt møde med kaptajnerne. Piqué ønsker dog ikke at smide mere brænde på bålet - skaden er sket og løst.

- Jeg kan ikke fortælle jer om det irriterede mig. Jeg var ligeglad. De sociale medier er ikke til at kontrollere og det bliver næppe sidste gang, at sådan noget sker. Jeg tror på præsidentens forklaring, for da jeg så ham til mødet, var han rørt af situationen.

- Jeg gider ikke at tænke på det mere. Skaden er sket, det har eksploderet på sociale medier og det er nu løst. Alt, der ikke har med fodbold at gøre, bruges til at såre os.

Om Champions League-exit tidligere år
- Vi glemmer det aldrig. Det er en del af klubbens historie og hos dem, som var med. Vi ved, hvordan vi skal tackle alt, hvad der måtte komme i fremtiden. Jeg er sikker på, at vi har lært fra de tidligere år.

Om piften og bannere mod Bartomeu
- Vi skal gøre vores arbejde på banen. De seneste mange resultater de senere år har været vigtige for klubben. Resultaterne har altid holdt klubben med helt fremme og vi må bare forsøge, at gøre alt godt, for det kan lynhurtigt vende.

- Vi tænker slet ikke over alle de ting (piften, bannere. m.v.). Vi tænker på kampene og fokuserer kun på dem. Vi har en vigtig uge og det er det, som vi tænker på.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder