Annonce


Annonce

Annonce

Setién er den ældste spanske debuttræner i CL

Champions League - 26. februar 2020




Quique Setién debuterede i går i Champions League, da Barca mødte Napoli. Det var dermed den første kamp nogensinde som træner, at Setién gik ind til en kamp i den store klubturnering - og med sine 61 år er han den ældste spanske træner i Champions League.

Han har otte UEFA-kampe på CV'et, men i Champions League var det første gang og selvom han er den ældste i Spanien til at debutere, så er han ikke den ældste rundt omkring i de øvrige lande.

Rekorden sidder Lajos Czeiler på. Han var 70 år, da han fik debut i 1963. Grækeren Giannis Kollias er på andenpladsen med sine 69 somre sammen med Olympiakos i 2002. Herefter følger Ivan Daniliants med 64 år for bare tre år siden. På verdensplan indtager Setién en ottendeplads med sine 61 år.

Otte gange stod han i spidsen for Real Betis ude i Europa og det var en ganske fin rekord, som han fik hjem. Tre sejre, fire uafgjorte samt kun et enkelt nederlag. Han har nu ni UEFA-kampe på CV'et, da han sammen med sit Barca-mandskab fik 1-1 med hjem fra Napoli i aftes.

El Maestro, som Setién blev kaldt i sine dage som aktiv fodboldspiller, indledte trænerkarrieren i 2001. Barcelona er hans ottende klub som cheftræner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Setién er den ældste spanske debuttræner i CL

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder