Annonce


Annonce

Annonce

Victor Font: Præsidentvalg nu!

Nyheder - 27. februar 2020




Præsidentkandiaten Victor Font er dødtræt af Josep Maria Bartomeus ledelse. Han vil have udskrevet præsidentvalg lige nu efter skandalen omkring I3 Ventures, som Barca hyrede og siden fyrede fordi det kom frem, hvad firmaet egentlig står bag.

- Jeg er overrasket over detaljerne fra Cadena SER (som breakede den store nyhede). Vi er ikke sikre på, om vi indsender en klage endnu. Kigger man på historiens moral, så er klubben totalt i knæ og præsidenten bør udskrive præsidentvalg nu.

- Jeg er ikke bekymret for om Messi forlader klubben. Han er lige så stor cule som jeg selv er, og jeg er sikker på, at han ikke har intentioner om at forlade klubben.

- Xavis trænertid kommer ikke an på hvornår jeg er præsident. Uanset, hvem der er præsident, så skal Xavi træne Barca en dag. Det er sandt, at vi arbejder tæt med Xavi således at han bliver en fundamental mand for fremtidens Barca, fortæller Victor Font ifølge Marca.

Præsidentvalget kommer til 2021, men Bartomeu har mulighed for at udskrive det før. Der meldes dog ikke om planer i den retning. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Victor Font: Præsidentvalg nu!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder