Annonce


Annonce

Annonce

Spanske topklubber vil have Cucurella

Nyheder: Af Lars Ravn - 27. februar 2020




Marc Cucurella er i øjeblikket lejet ud fra Barcelona til Getafe, og venstrekanten har imponeret stort under sit lejeophold. Hans gode præstationer for klubben fra Madrid har gjort, at både Sevilla og Atlético Madrid er ude efter Cucurella.

Venstrekanten har med sin gode form været med til, at Getafe spiller med i toppen af ligaen og i øjeblikket indtager en flot femteplads. Ifølge den catalanske avis Sport, ser Sevilla og Atlético Madrid derfor kantspilleren som en ideel forstærkning til deres trup til sommer.

Det er dog ikke kun de spanske klubber der meldes interesseret. Klubber som Leverkusen, Mönchengladbach, Arsenal og Tottenham har ligeledes den talentfulde kantspiller på blokken.

Getafe står dog med gode kort på hånden, da de har mulighed for at købe Cucurella for seks millioner euro til sommer. Men skulle de vælge at sælge ham videre skal Barcelona have 40 % af transfersummen.

Cucurella har indtil videre i denne sæson spillet 32 kampe for Getafe og scoret et enkelt mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Spanske topklubber vil have Cucurella

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder