Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué i Andorra: Bød ny træner velkommen

Nyheder - 28. februar 2020Piqué i Andorra: Bød ny træner velkommen

© FC Andorra


Gerard Piqué ejer fodboldklubben FC Andorra og han er derfor meget aktiv når det kommer til beslutninger. Han har for nyligt været forbi klubben for at byde dens nye træner velkommen efter at have fyret forgængeren på baggrund af dårlige resultater.

Piqué bød velkommen til den nye cheftræner Nacho Castro, som lander på et mandskab, der kun har vundet é kamp i hele 2020. Det var endda mod Olot i en heldig 1-0-sejr den 5. januar. Siden har man tabt fire kampe og spillet tre uafgjort. De er otte point fra oprykningspladserne, som er det klare mål.

Gabri, som stod i spidsen for holdet tidligere, blev fyret for bare få dage siden og med den hurtige ansættelse af Nacho Castro håber man på ro på de indre linjer i jagten på en oprykningsplads.

- Det er en ære at være her og jeg vil gerne sige tak til mine tidligere klub for at hjælpe mig til at opnå denne mulighed. Spillerne er ramte af situationen, men de ved, at det er fodbold, og at det hele kan vende meget hurtigt, fortalte Castro ed sin præsentation.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder