Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neymar kræver 50 mio. kr. af Barca!

Nyheder - 28. februar 2020Neymar kræver 50 mio. kr. af Barca!

© Bild


Neymar stopper ikke. Selvom han i sommers græd og bad Barca om at købe ham tilbage, så er han igen ude med riven over for Barca. Selvom at han i 2017 sagsøgte Barca for mange millioner kroner som han mente, han var berettiget til at modtage i forbindelse med en loyalitetsbonus, så holdt Barca fast i, at Neymar ikke skulle have en krone.

Men nu meddeler Marca, at Neymar igen er oppe mod Barca. Han mener således at catalanerne skylder ham 50 millioner kroner. El Mundo har dækket sagen og det er tredje gang, at Neymar rent juridisk forsøger at tilkæmpe sig de penge, han mener han skal have, men som Barca ikke mener at han kan gøre krav på. Der er tale om en loyalitetsbonus + yderligere 50 millioner kroner.

I alt mener han, at han skal have 288 millioner kroner, men Barca mener ikke at Neymar skal have en krone. Barca har slet ikke tænkt sig at reagere på nogle af beskyldningerne, da man ikke mener, at der er grundlag for det, som Neymar sender mod dem. Klubben er overbevist om, at de har handlet i god tro og udbetalt de penge, der skal udbetales.

Siden Neymar forlod Barca i 2017, har han adskillige gange forsøgt at kræve penge af Barca. I sommers var der snak mellem parterne i forbindelse med en transfer, og Neymar lovede, at han ville droppe alle sager mod Barca i forsøget på at rykke tilbage til Barca, men det lykkedes ikke for Barca at overbevise PSG om en transfersum og derfor måtte Neymar mod sin vilje blive i PSG.

Og nu, hvor Neymar fortsat er i PSG, har han altså ifølge Marca og El Mundo søsat endnu en sag i jagten på yderligere 50 millioner euro.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder