Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Jordi Alba træner med op til El Clásico

El Clasico - 28. februar 2020
Jordi Alba træner med op til El Clásico

© FC Barcelona


Har Jordi Alba fået et hvil og er klar til kamp, eller har han mistet sit touch i sin skadespause? Spørgsmålet får Quique Setién svar på i løbet af weekenden når Barca træner sig op til El Clásico søndag aften. I dag var der gode nyheder.

Jordi Alba kunne nemlig delvist træne med sine holdkammerater og håbet er, at han i morgen har det lige så godt til at kunne træne med så han er klar til at få nogle spilleminutter i benene på Bernabeu sent søndag aften.

Quique Setién havde valgt at hente syv B-spillere op til førsteholdets træning. Med Suárez, Roberto, Dembélé og til dels Alba ude, er der god grund til at gardere sig. Ansu Fati, Riqui Puig, Araujo, AKieme, Collado, Monchu og Morer trænede sålede med. Tre af dem ventes at blive inkluderet i truppen til El Clásico.

Barca har kun 15 førsteholdsspillere klar, men skal have 18 mand med til Madrid hvorfor tre B-spillere ventes klar. Ansu Fati og Riqui Puig bliver klart blandt de udvalgte mens den sidste plads er 'up for grabs' men Akieme må efter de seneste par ugers præstationer ved træningen vurderes at stå stærkest.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder