Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez afslører exit-klausul i sin kontrakt

Nyheder - 29. februar 2020Suárez afslører exit-klausul i sin kontrakt

© AS


Luis Suárez er lige nu skadet og mens mange nærmest skreg efter at spille Antoine Griezmann inde centralt mens Suárez var til rådighed, så skriger folket nu efter hans comeback. Angriberens hårde arbejde i offensiven er savnet, men måske kan Barca slet ikke nyde godt af det meget længere.

Således deltog Suárez i et interview med RAC1 og her kunne han overraskende afsløre, at han har en klausul i sin kontrakt der kan betyde, at han ikke får sin kontrakt forlænget. Klausulen er udelukkende til brug for at begge parter kan gå hver til sit - man kan naturligvis forhandle under alle omstændigheder skulle det være tilfældet.

- I næste sæson, hvis jeg spiller 60% af kampene, hvor jeg er til rådighed,så forlænges min kontrakt automatisk, fortæller Suárez og siger dermed indirekte at hvis ikke han bliver brugt i op til 60% af kampene, så er det altså ikke med sikkerhed, at han får sin kontrakt forlænget.Om sin skade
- Jeg var vant til at spille med smerterne. I flere år havde jeg skader og jeg følte mig aldrig helt på toppen og derfor krævede det en operation, da jeg blev ved med at presse knæet i flere og flere kampe.

- Jeg ved, at folk har kritiseret mig for timingen af operationen og for at spille med smerter, men jeg er skudsikker i forhold til den kritik. Lige nu tænker jeg kun på at komme tilbage tidligere end forventet så jeg kan spille fodbold igen.

Den 12. januar kunne Barca bekræfte, at operationen betød, at Suárez måtte se til fra sidelinjen i fire måneders tid. Der er snart gået to måneder og Suárez håber på, at han kan være klar efter tre måneders tid.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

339,- DKK

Spar 45%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

245,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder