Annonce


Annonce

Annonce

Setién: En vigtigere kamp for Real end os

El Clasico - 1. marts 2020




El Clásico er lige nu kun timer væk og mens optakten til verdens bedste fodboldkamp bestemt ikke har været som de seneste mange år, så venter der et spændende opgør på Bernabeu, hvor Barca med en sejr kan trække fra Real Madrid. En sejr til hjemmeholdet får dem på førstepladsen.

Op til kampen har Quique Setién deltaget på det traditionelle pressemøde og her var han ikke langsom til at stikke lidt til Real Madrid.

- Man er aldrig helt rolig når man tager til Bernabeu selvom hvis man har vundet der to gange før. Men sandheden er, at det selvfølgelig vil betyde meget hvis vi vandt kampen - det er min første Clásico og vi kan udbygge vores forspring i tabellen.

- Men én ting er spændingen, en anden er realiteten og hvad der kommer til at ske på banen. Det er en kompliceret kamp, hvor alt kan ske, men jeg forsøger at holde det moderat.

- For Real Madrid er dette en afgørende kamp. Den er langt mere vigtig for dem end is i forhold til situationen i tabellen (Barca er foran med to point). Det er en nøglekamp for dem - måske ikke helt så afgørende, men ekstrem vigtig.

- Det kan gå hen og blive en vigtig dag for os fordi, at vi kan udbygge vores føring - jeg tror dog ikke at fem point er afgørende hvis det skulle ske, kom det fra Setién.

Barca er lige nu to point foran i tabellen. En sejr betyder, at man går fem point foran mens Real Madrid med en sejr kan rykke ét point over Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Setién: En vigtigere kamp for Real end os

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder