Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Getafe brugte De Jong som motivation mod Ajax

Nyheder - 1. marts 2020Getafe brugte De Jong som motivation mod Ajax

© YouTube


Spanske Getafe skabte den helt store sensation, da de over to kampe formåede at sparke Ajax ud af Europa League. Efter de to kampe i Amsterdam og Madrid blev Getafe anklaget for at filme, lave masser af frispark brokke sig og generelt gøre alt, hvad de kunne, for ikke at spille fodbold.

I Getafe er man naturligvis ikke enig, da man vandt den samlede kamp med 3-2. Det siges, at madrilenerne formåede at få den samlede spilletid med bolden ned på kun 42 ud af alle 90 minutter i Amsterdam.

Getafe vandt 2-0 på hjemmebane og op til returkampen blev de kritiseret voldsomt. Det var blandt andet fra den kamp, at Ryan Babel ikke mente, at han begik frispark mod Nyom, så mens Getafe-spilleren humpede derudaf, valgte Babel at sætte hånden rundt om Nyom og humpe med ham.

- Kampen mellem Getafe og Ajax var ikke let at se. Det var frustrerende. Getafe spiller ikke fodbold for at underholde og det har jeg svært ved at se på som tilskuer, forklarede De Jong efter den første kamp.

Netop den kommentar fra De Jong skulle vise sig at blive betydningsfuld. Således valgte Getafe at printe kommentaren ud med et billede af De Jong og hænge det op på tavlen, da træner Bordalas skulle give spillerne taktiske input forud for returkampen.

Getafe brugte De Jong som motivation mod Ajax


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder