Annonce


Annonce

Annonce

Suárez: Braithwaite vil overraske

El Clasico - 1. marts 2020




Luis Suárez er skadet og kommer ikke i aktion i aften når Real Madrid tager imod Barca på Bernabeu. Det er ellers et sted, hvor han har til vane at score, men i aften bliver det ikke til mål fra hans fødder. I stedet har han ladet sig interviewe af RAC1 op til kampen.

Om El Clásico
- Jo mere Real Madrid bliver kritiseret, jo mere tændt og bedre til at svare igen bliver de. El Clásico er en stor kamp for dem at kunne svare tilbage i efter kritikken på det seneste.

- Men de ved hvem de møder og Barca ved hvordan man slår dem - specielt på Bernabeu. I løbet af El Clásico kan alt ske, men spillerne ved det allerede. Jeg tror på, at vi kan få et godt resultat, men det vil ikke være afgørende.

Om Braithwaite
- Martin vil overraske folk. Han har fået en god start med holdet og han var den bedste spiller i Leganés. Nu, hvor han spiller med spillerne her i Barca, kommer han til at vise sit fulde potentiale - præcis som vi så det i hans debut.

Om sin situation i Barca
- Jeg er virkelig glad her og min familie er også glad for at være her. Jeg er i den klub, som jeg altid ønskede at spille for og jeg føler mig brugbar. Klubben kender til mine intentioner om at forlænge og fortsætte i klubben.

- Jeg vil altid være Barca taknemmelig. De hentede mig til trods for det der skete ved VM med Chielleini og for det kan jeg ikke takke dem nok. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Suárez: Braithwaite vil overraske

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder