Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setien: Derfor spiller Puig ikke særlig meget

Nyheder - 1. marts 2020Setien: Derfor spiller Puig ikke særlig meget

Riqui Puig er spået til at blive blandt de bedste midtbanespillere i verden på grund af hans stærke afleveringer, vilde overblik og ikke mindst fordi, at han dækker et enormt område på midtbanen. Men stoler Setién overhovedet på ham? Det fik man et lille svar af på pressemødet i går.

- Puig har nogle ting, som han skal forbedre. Fodbold er blevet meget kompliceret og det handler ikke længere om bare at være god nok, man skal være virkelig god.

- Du kan være en spiller, som bryder balancen modstanderen defensiv ved at gå frem i banen, men du skal kunne rumme at løbe med tilbage, arbejde hårdt og læse situationerne.- Med bolden er Puig god, ja, men han skal forbedre sig i defensiven og forstå det defensive koncept i klubben. Men at han har et stort potentiale er ikke til diskussion, forklarede Setién.

Dermed blev det altså offentligt forklaret hvorfor Riqui Puig lige pludselig ikke får så meget spilletid, som man kunne håbe og som nok også var forventet.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

799,- DKK

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Spar 44%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder