Annonce


Annonce

Annonce

Setien: Derfor spiller Puig ikke særlig meget

Nyheder - 1. marts 2020




Riqui Puig er spået til at blive blandt de bedste midtbanespillere i verden på grund af hans stærke afleveringer, vilde overblik og ikke mindst fordi, at han dækker et enormt område på midtbanen. Men stoler Setién overhovedet på ham? Det fik man et lille svar af på pressemødet i går.

- Puig har nogle ting, som han skal forbedre. Fodbold er blevet meget kompliceret og det handler ikke længere om bare at være god nok, man skal være virkelig god.

- Du kan være en spiller, som bryder balancen modstanderen defensiv ved at gå frem i banen, men du skal kunne rumme at løbe med tilbage, arbejde hårdt og læse situationerne.



- Med bolden er Puig god, ja, men han skal forbedre sig i defensiven og forstå det defensive koncept i klubben. Men at han har et stort potentiale er ikke til diskussion, forklarede Setién.

Dermed blev det altså offentligt forklaret hvorfor Riqui Puig lige pludselig ikke får så meget spilletid, som man kunne håbe og som nok også var forventet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Setien: Derfor spiller Puig ikke særlig meget

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder