Annonce


Annonce

Annonce

Martin Braithwaite: Vi er skuffede

El Clasico - 2. marts 2020




Quique Setién stolede ikke på det typiske Barca-system mod Real Madrid i går, da han valgte en 4-4-2 formation med fire midtbanespillere. Selv ikke med den formation var man bedre på midtbanen end Real Madrid, og det gav også bagslag rent offensivt.

I første halvleg havde Barca adskillige chancer til at score, men det lykkedes dem ikke og i anden halvleg var der længere mellem snapsene og i sidste ende måtte catalanerne betale for de brændte chancer, da Real Madrid nettede to gange.

Martin Braithwaite startede på bænken og gjorde sit indhop i anden halvleg. Han stormede direkte ind og kom til en stor chance, som Courtois flot tog imod. Kort efter skulle han stå distancen rent defensivt, og her fejlede han gevaldigt hvilket kostede et mål fra Vinicus. Siden valgte Setién at rykke Braithwaites position og så så man ellers ikke meget mere til ham.

- Jeg føler, at man her i livet bare må sige, at det måske bare var deres tur (til at vinde), fortalte Martin Braithwaite efter El Clásico og fulgte op:

- Vi havde chancerne og det havde de også, og til slut vandt de 2-0. Vi er selvfølgelig skuffede fordi, at vi er Barcelona og vi forventer, at vinde hver gang, at vi går på banen.

- Vi er ikke glade lige nu, men at være et godt hold handler også om at komme tilbage når tingene ser svære ud og vi fortsætter med at arbejde.

Barcas næste opgave er hjemme mod Real Sociedad. På Camp Nou har man det langt lettere end på udebane i denne sæson og selvom spillet på Camp Nou også har været rystende ringe i forhold til mange af de tidligere sæsoner, så formår man oftest at hive sejrene hjem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Martin Braithwaite: Vi er skuffede

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder