Annonce


Annonce

Annonce

Atletico Madrid nærmer sig Rakitic

Transfermarked: Af Rasmus Nielsen - 4. marts 2020




Ivan Rakitic har længe været rygtet væk fra Barcelona, men har selv ønsket at blive. Nu ser det måske ud til at kroaten er villig til at skifte, for at opnå regelmæssig spilletid. Efter Rakitic startede for Barcelona mod Napoli, var han igen bænket i El Clasico, hvor han måtte erfare, at Setién foretrak Arthur.

Den 31-årige kroat har et ønske om at ville blive i Spanien, hvorfor det passer ham godt at Atletico Madrid skulle anse ham, som et af deres hovedemner til sommer.

Hovedstadsklubben har allerede informeret Rakitic om dette, da de mødtes med hans repræsentanter i forrige uge. Flere klubber har meldt deres interesse for Rakitic, hvilket betyder at det bliver hans egen vilje, der bestemmer hvor han ender. Det spanske medie, Marca, melder at Rakitic allerede har kigget på hus i Madrid, og byen skulle eftersigende tiltale både ham og hans familie.

Rakitics repræsentanter har en aftale med Atletico Madrid om kontraktlængde og løn. Det er afgørende for Rakitic, at de kan holde deres ord og ikke ændre i aftalen. Skulle de det, har Rakitic gode muligheder for at skifte alligevel, da han til sommer blot har et år tilbage af sin kontrakt. Derfor er det i Barcelonas interesse at nå at få ham solgt.

Mange ting peger altså på, at Ivan Rakitic i næste sæson spiller i den spanske hovedstad. Radio MARCA meldte allerede i oktober om interessen fra Atletico Madrid, men på det seneste har processen accelererede markant. Atletico Madrid mangler blot at blive enige med Barcelona om en pris for Rakitic. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Atletico Madrid nærmer sig Rakitic

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder