Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Spillerne: Barca er for stort til Setién

Nyheder - 6. marts 2020Spillerne: Barca er for stort til Setién

©


I løbet af de seneste par dage har der været stor polemik omkring cheftræner Quique Setiéns assistent efter opgøret på Bernabeu. Siden er der blevet påbegyndt en mindre krisen uden for banen og igen har ledelsen ikke lige frem fået behandlet situationen i god tid.

At Barca er en tikkende bombe er der ingen tvivl om. Hverken på banen eller uden for banen har det kørt godt i de seneste par år og efter fyringen af Valverde og ansættelsen af Setién håbede ledelsen på, at der ville komme ro på situationen i klubben og at man ville begynde at spille bedre og hente bedre resultater hjem. Det har bare ikke været tilfældet.

Selvom spillet gradvist er blevet bedre, så er Setién stadig i tvivl om, hvilken vej han skal gå. Han har forsøgt sig med adskillige formationer og spillere på mærkværdige positioner, og selv i dag kan man ikke pege på én formation og én opstilling, som er den stærkeste. Det skifter så meget, at det går udover spillet og ifølge Catalunya Radio har nogle af spillerne bekendtgjort, at Barca simpelthen er et for stort sted.

Hvilke spillere der er tales om fortæller historien ikke, men Catalunya Radio fortæller, at en gruppe spillere har talt om, at Setién og hans trænerstab ikke kan håndtere en storklub som Barca. Indtil videre har det heller ikke været ovenud tilfredsstillende - men man skal naturligvis huske på, hvad det var, Setién overtog. Et hold i opløsning under Valverde med en ledelse der har sin helt egen måde at gøre tingene på.

Næste forsøg på at hente tre point er hjemme mod Real Sociedad i morgen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Spar 54%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

579,- DKK

529,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder