Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arthur døjer igen med ankelproblemer

Skader - 6. marts 2020Arthur døjer igen med ankelproblemer

© FCBN


Det ligner den femte skade til Arthur siden han kom til FC Barcelona. Den brasilianske midtbanespiller træner ikke med i dag, da han endnu en gang døjer med ankelproblemer. Om han er ude at kampen i morgen vides endnu ikke, men trænerstaben tager ingen chancer så man må formode, at der snart kommer en bekræftelse.

Det er Barca selv, som fredag formiddag fortæller, at Arthur ikke kan deltage i dagens træning på grund af problemer med sin højre ankel. Når klubben kommer med et statement efter dagens træning kan det altså være, at Arthur bliver meldt skadet og dermed kommer han næppe i aktion i morgen.

Til gengæld havde Setién kaldt Riqui Puig, Collado og Ansu Fati op til dagens træning og selvom de har trænet med rigtig mange gange i denne sæson, så er det primært kun Ansu Fati, som får spilletid. Riqui Puig er blevet kritiseret offentligt af Quique Setién for sine manglende defensive evner mens Collado hidtil kun har været fylde på bænken.

Barcas træning i dag er med fokus på Real Sociedad, som kigger forbi Camp Nou i morgen. Baskerne har stor, stor selvtillid med i bagagen, da de netop har slået pokaloverraskelsen fra Mirandés ud af Copa del Rey og dermed sikret sig en plads i finalen mod naboen fra Athletic Bilbao. Mirandés nåede på sin tur til semifinalen at slå Celta Vigo, Villarreal og Sevilla ud af turneringen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder