Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tre spillere er i karantænefare

La Liga - 7. marts 2020Tre spillere er i karantænefare

Barca er på arbejde igen i aften når de skal forsøge at overvinde Real Sociedad i den første kamp efter den dårlige præstation på Bernabeu i sidste uge. Hvordan catalanerne stiller op er nærmest umuligt at svare på, da Quique Setién stadig leder efter sin bedste start 11'er i takt med et hav af skader.

Oppe i angrebet skal alt komme fra Lionel Messi mens midtbane længe har været en skygge af sig selv - båden offensivt og defensivt. I forsvaret har man gevaldige problemer og det har man også i aften, hvor hele tre mand er i fare for at misse turen til Mallorca.

Således har Jordi Alba, Samuel Umtiti og Clement Lenglet alle samlet fire gule kort sammen og skal dermed kun bruge et enkelt gult kort mere for at gå i karantæne. Noget kunne tyde på, at der kommer gule kort op af dommerens lomme i dag, da man efter kampen mod Mallorca har Leganés på hjemmebane før man tager til en ekstremt svær udekamp mod Sevilla. Til den kamp bør alle tre mand være klar.

Barcas tyndt besatte trup er altså i fare for at blive endnu smallere. Fire mand er skadet og det efterlader en trup på bare 15 førsteholdsspillere. Falder der karantæner falder antallet af spillere således også.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

509,- DKK

Spar 45%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Spar 54%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder