Annonce


Annonce

Annonce

Tre spillere er i karantænefare

La Liga - 7. marts 2020




Barca er på arbejde igen i aften når de skal forsøge at overvinde Real Sociedad i den første kamp efter den dårlige præstation på Bernabeu i sidste uge. Hvordan catalanerne stiller op er nærmest umuligt at svare på, da Quique Setién stadig leder efter sin bedste start 11'er i takt med et hav af skader.

Oppe i angrebet skal alt komme fra Lionel Messi mens midtbane længe har været en skygge af sig selv - båden offensivt og defensivt. I forsvaret har man gevaldige problemer og det har man også i aften, hvor hele tre mand er i fare for at misse turen til Mallorca.

Således har Jordi Alba, Samuel Umtiti og Clement Lenglet alle samlet fire gule kort sammen og skal dermed kun bruge et enkelt gult kort mere for at gå i karantæne. Noget kunne tyde på, at der kommer gule kort op af dommerens lomme i dag, da man efter kampen mod Mallorca har Leganés på hjemmebane før man tager til en ekstremt svær udekamp mod Sevilla. Til den kamp bør alle tre mand være klar.

Barcas tyndt besatte trup er altså i fare for at blive endnu smallere. Fire mand er skadet og det efterlader en trup på bare 15 førsteholdsspillere. Falder der karantæner falder antallet af spillere således også. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tre spillere er i karantænefare

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder