Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Falske pas: Barca-legende smidt i fængsel

Nyheder: Af Sajad Koftan - 8. marts 2020
Falske pas: Barca-legende smidt i fængsel

© SPORT


FC Barcelonas tidligere superstjerne og nuværende legende, Ronaldinho, er blevet varetægtsfængslet i Paraguay, sammen med sin bror, efter at have forsøgt at rejse ind i det sydamerikanske land - med falske pas, melder mediet SPORT.

Men det hele er én stor sammensværgelse.

Det mener ihvertfald Ronaldinhos advokat, som har forklaret til myndighederne i Paraguay, at den tidligere Ballon d´Or-vinder og broderen ikke var bevidste om at de rejste med falske pas, efter at de jo modtog passene som en gestus fra en paraguayansk organisation som havde inviteret de to brasilianere til Paraguay for at promovere Ronaldinhos bog.

Men den historie troede dommeren ikke på. Derfor må Ronaldinho og broderen Roberto Assis forblive bag tremmer indtil den endelige strafudmåling finder sted i den kommende retssag.

Det er dog ikke en uvant situation for Ronaldinho at være på kant med myndighederne og loven.

I 2019 blev Ronaldinhos pas konfiskeret i Spanien med beskyldninger om manglende skatte-betaling, samt anklager om ulovlige byggeprojekter i hjemlandet.

Den 39-årige tidligere superstjerne var på vej til Paraguay for at promovere sin nye bog - en tur som istedet er sluttet brat i et fængsel i Paraguay.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder