Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lenglet ude - Umtiti den næste

La Liga - 8. marts 2020Lenglet ude - Umtiti den næste

©


Clement Lenglet og Samuel Umtiti har kæmpet om hvem der skal stå ved siden af Gerard Piqué i midterforsvaret. Selvom øjnene tydeligvis kun er på de to førstnævnte, så har Piqué selv ikke haft nogen stor sæson, men han spiller hver kamp og derfor må man formode, at det bliver sådan sæsonen ud.

Clement Lenglet startede på banen i går hjemme mod Real Sociedad og undervejs i kampen fik han et gult kort for at stoppe en Real Sociedad-kontra. Det gule kort betød, at han nu har samlet fem af slagsen og det giver automatisk én spilledags karantæne. Han rejser derfor ikke med til Mallorca i næste uge.

Det gør Samuel Umtiti til gengæld og han vil med stor sandsynlighed sikre sig et gult kort mod Mallorca således at også han må i karantæne. Det hænger sammen med, at ligakampe efter at man har mødt Mallorca er hjemme mod Leganés, hvor Lenglet igen er klar, men herefter møder man Sevilla på udebane i en af sæsonens sværeste kampe.

På den måde vil både Lenglet og Umtiti være klar til kampen mod Sevilla, men det kræver altså at Umtiti får et gult kort mod Mallorca og sidder ude mod Leganés. Kampen mod Mallorca spilles på lørdag mens Leganés kigger forbi Camp Nou den 22. marts. Tidspunktet for kampen mod Sevilla er endnu ikke programsat, men det bliver enten den 4. eller 5. april.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder