Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Real Madrid snubler - Barca på toppen igen

La Liga - 8. marts 2020Real Madrid snubler - Barca på toppen igen

© Mundo Deportivo


Real Madrid fortjente klart sejren i sæsonens første El Clásico, men de var uhørt uskarpe foran mål og gik fra banen med 0-0. For en uge siden blev El Clásico så spillet på Bernabeu og her vandt Real Madrid 2-0 på en stærk anden halvleg og erobrede derfor førstepladsen fra Barca.

Lørdag skulle Barca så forsøge at rejse sig fra nederlaget, da de fik besøg af Real Sociedad, og uden at imponere eller vise tegn på forbedringer, vandt Barca 1-0 på et sent straffespark sat ind af Messi. Dermed snuppede Barca for en stund førstepladsen tilbage, men den kunne Real Madrid snuppe igen søndag aften, da de i Andalusien mødte Real Betis.

Benito Villamarin er aldrig et let sted at spille og det mærkede Real Madrid. Fem minutter før pausen dukkede Sidnei op og kanonerede kuglen i kassen til gigantisk jubel og bragte således Betis i front med 1-0. Men glæden varede kort, da han kort efter begik straffespark og det sparkede Benzema sikkert i mål til 1-1.

I anden halvleg var der meget spil frem og tilbage og mens Joaquin rundede Courtois og bare skulle prikke bolden i mål, formåede han på forunderligvis at smide bolden væk. I den anden endte ramte Real Madrid overliggeren - men da den tidligere Barca-spiller Cristian Tello kom på banen gik den ikke længere. En fejl af Benzema og en fejlplaceret Sergio Ramos betød, at Tello pludselig havde fri bane ned mod keeperen og han svigtede ikke.

2-1 til Real Betis og dermed tabte Real Madrid tre vigtige point i jagten på mesterskabet og samtidig kan Barca nu igen glæde sig over førstepladsen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder