Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca trues: PSG-Dortmund spilles bag lukkede døre

Champions League - 9. marts 2020
Barca trues: PSG-Dortmund spilles bag lukkede døre

© FC Barcelona


Coronavirus truer verden over. Arrangementer bliver lukket ned, sommerferier bliver afblæst og folk sidder hjemme i karantæne. I fodboldens verden holder man også øje med den smittende virus og det har nu kostet endnu en fodboldkamp.

Man kunne i aftes følge topbraget i Italien mellem Juventus og Inter helt uden tilskuere hvilket gav en flad fornemmelse og mere virkede som en træningskamp. Fra ligaregi. går vi nu videre til Champions League og fransk politi har netop slået fast, at Paris Saint-Germains kamp mod Dortmund spilles for lukkede døre.

Det betyder, at der ikke må komme fans på lægterne til PSG's vigtige hjemmekamp mod Dortmund. Tyskerne vandt det første opgør med 2-1 og man må sige, at der ikke er den helt store fordel ved at spille på hjemmebane hvis man ikke må få sine fans på lægterne - så det er en fordel for Dortmund, at kampen nu spilles for lukkede døre - men altså en sikkerhedsforanstaltning man bliver nødt til at tage fat i.

I Spanien snakkes der også om coronavirus og hvordan det påvirker fodboldkampene. I seneste spillerunde blev alle kampe afviklet som planlagt, men stille og roligt bevæger man sig hen mod tomme stadions. Når Barca onsdag i næste uge tager imod Napoli skal man ikke være overrasket over, hvis kampen spilles på et tomt stadion. Myndighederne er netop nu ved at finde hoved og hale i situationen og snart ventes der at komme en beslutning.

Barca har et planlagt møde med myndighederne i morgen tidligt, hvor man skal diskutere muligheden for at spille kampen bag lukkedes døre. Man ønsker at nå frem til en beslutning hurtigst muligt, da tusinde af fans allerede har bestilt flybilletter, togbilletter, kampbilletter og arrangeret turen til Barcelona.

Omkring 5.000 Napoli-fans har sikret sig billet til kampen og her tager man to ting i betragtning: Italien er hårdt ramt af coronavirus og muligheden for at Napoli-fans ankommer til Barcelona med coronavirus er derfor forholdsvis stor. Desuden ønsker man ikke at udskyde beslutningen således Napolis fans ikke skal flyve forgæves. En endegyldig beslutning ventes at komme i morgen efter mødet mellem myndighederne og Barca.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder