Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ansu Fatis udvikling er gået i stå

Nyheder - 9. marts 2020
Ansu Fatis udvikling er gået i stå

© FC Barcelona


Ansu Fati var det helt store lyspunkt i sæsonens indledning, da Messi og Suárez begge døjede med skader. Derfor måtte Ernesto Valverde på daværende tidspunkt ned på de øvrige hold og finde nogle alternativer, og her faldt valget på Ansu Fati, som lynhurtigt blev en populær mand på banen.

I dag kalder alle på Ansu Fati - men hans udvikling kan man ikke råbe hurra for. Med sine blot 17 år har han behov for at træne og spille, men i øjeblikket træner han kun hvilket på sigt ikke er nok. Det sker fordi, at Quique Setién ofte udtager ham til kampene, men ikke giver ham nok med spilletid. I og med at han er med på førsteholdet, får han heller ikke spilletid på B-holdet og det er kritisk.

Det logiske er, at han fortsætter med at spille hver kamp for B-holdet for at forbedre sig selv og forberede sig til en fremtid på førsteholdet. Lige nu deltager han sjældent i kampene, da Setién har et problem oppe i front. Enten vælger han 4-4-2 med Messi og Griezmann på toppen, eller også vælger han Vidal eller Braithwaite sammen med Messi og Griezmann. Ansu Fati er rykket tilbage i hierarkiet og får derfor ikke mange minutter.

Under Valverde fik Ansu Fati spilletid i 10 ligakampe samt tre Champions League-kampe. Desuden spillede han også i den spanske Super Cup og fik i alt 424 minutter svarende til 4,7 kampe med fuldtid. Under Setién har han fået 590 minutter hvilket er glædeligt, men de minutter er ikke kommet i de seneste kampe, da Braithwaite skal køres i stilling samtidig med at Setién har svært ved at finde en løsning i angrebet hvorfor han skifter meget rundt.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder