Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Chokerende tal: Griezmann ude af top 100

Nyheder: Af Sajad Koftan - 9. marts 2020Chokerende tal: Griezmann ude af top 100

© SPORT


Antoine Griezmann har ikke ligefrem imponeret i FC Barcelona siden sin ankomst, hvor franskmanden jo har haft mere end svært med at få modstandernes netmasker til at blafre.

Udover de få mål som Griezmann har scoret for catalanerne er det ikke den mest opløftende statistik som mediet SPORT er kommet i besiddelse af.

Sammenlignet med sine angrebs-kollegaer i ligaen har Griezmann kun lykkedes med 16 driblinger over hele sæsonen - en statistik som tilsyneladende illustrerer og belyser den franske landsholdsspillers manglende tilpasning i klubben.

Uden at grave endnu dybere har kollegaen Luis Suarez, som har været skadet i to måneder, flere driblinger på sit cv i denne sæson, selvom Griezmann ikke har misset en eneste kamp siden sæsonstarten.

For at kunne forstå statistikken er man naturligvis nødsaget til at sammenligne Griezmann med andre spillere i ligaen som har formået at sætte modstanderne af 16 gange i løbet af sæsonen. Her kan nævnes Lucas Vazquez (Real Madrid), Sergi Darder (Espanyol) og Javi Lopez (Espanyol), som alle har haft succes med 16 driblinger i sæsonen indtil videre.

I den anden ende af tabellen fører holdkammeraten, Lionel Messi, naturligvis, kan man fristes til at sige, statistikken med hele 118 driblinger, efterfulgt af Nabil Fekir med 73 driblinger. De næste Barca-spillere på listen er Rafinha med 43, De Jong med 41, mens Semedo og Arthur er oppe på henholdsvis 30 og 29 driblinger.

Dermed er Antoine Griezmann ikke i top 100 hvad dette angår ihvertfald, på trods af at den blonde angriber jo var den største stjerne i Atletico Madrid hvor både finesserne og driblingerne var en velkendt del i Antoine Griezmanns spillestil.

Takket være Messi er Barcelona det hold som har foretaget flest succesfulde driblinger i denne sæson.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder